Siirry sisältöön

Tehtävämme on Suomen kokoinen

Business Finland luo Suomelle vaurautta ja hyvinvointia kiihdyttämällä yritysten kestävää kasvua.

Business Finland

Autamme asiakasyrityksiämme kasvamaan ja menestymään globaalisti, kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja sekä uudistamaan rohkeasti liiketoimintaansa. Edistämme yritysten ja tutkimusryhmien yhteistyötä, jotta uudet avaukset kehittyvät kansainvälisiksi liiketoimintaekosysteemiksi. Kehitämme Suomesta maailman vetovoimaisinta ja kilpailukykyisintä innovaatioympäristöä sekä houkuttelevinta investointi- ja matkailukohdetta.

Organisaatiossamme työskentelee 760 asiantuntijaa 37 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa.

Tutustu toimintaamme

Artikkeli

Toimintamallimme

Tietoa Business Finlandin tavoitteista, asiakkaista ja toimintatavastamme.
Lue lisää
Strategia

Strategia

Strategiamme palvelee Suomen talouden tarpeita. Keskitymme kolmeen ydinalueeseen: talouden kasvuun, kestävään kehitykseen ja kilpailukyvyn vahvistamiseen. Toimimme asiakaslähtöisesti ja tartumme yhteiskunnallisista muutoksista johtuviin mahdollisuuksiin.
Lue lisää
-

Business Finlandin missiot

Missiot ovat Business Finlandille uudenlainen toimintatapa. Business Finlandin missiot nopeuttavat systeemistä muutosta ja auttavat ratkaisemaan suuria globaaleja haasteita. Missioidemme avulla pyrimme luomaan arvoa yhteiskunnalle laajasti ja etsimään merkittäviä tulevaisuuden markkinamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille.
Lue lisää
Tietoa meistä

Tulokset ja vaikutukset

​Tutustu Business Finlandin toiminnan tuloksiin ja vaikutuksiin
Lue lisää
Medialle

Medialle

Business Finlandin lehdistötiedotteet ja yhteyshenkilöt medialle
Lue lisää
Artikkeli

Organisaatio

Tutustu organisaatioomme ja organisaatiorakenteeseemme.
Lue lisää
Vastuullisuus

Vastuullisuus

Mitä kaikkea vastuullisuus-teeman alle kuuluukaan? Tutustu vastuullisuustyöhömme ja löydä sinua kiinnostavat sisällöt ja vinkit vastuullisempaan liiketoimintaan.
Lue lisää

Code of Conduct

Business Finlandin Code of Conduct koskee koko Business Finlandin henkilöstöä työ-, virka- tai toimeksiantosuhteen laadusta ja kestosta riippumatta. Myös Business Finlandin sopimuskumppaneilla on velvollisuus noudattaa näitä periaatteita sopimussuhteeseen liittyvässä toiminnassaan.

Business Finland hoitaa Suomen valtion antamaa ja sille laissa säädettyä palvelutehtävää, siksi yhteiskuntavastuu on keskeinen osa Business Finlandin toimintaa. 

Vuonna 2018 kansainvälistymis-, investointi- ja matkailunedistämispalveluita tarjoava Finpro ja innovaatiorahoitusta tarjoava Tekes yhdistyivät Business Finlandiksi.