Siirry sisältöön

Kohti kestävän kehityksen suurvaltaa

Business Finland luo Suomelle vaurautta ja hyvinvointia. Autamme Suomessa toimivia yrityksiä menestymään globaalisti, kehittämään kestäviä ratkaisuja sekä uudistamaan rohkeasti liiketoimintaansa. Tuemme yritysten ja tutkimusryhmien yhteistyötä, jotta uudet avaukset kehittyvät ratkaisuiksi. Näin edistämme kansantalouden tuottavuutta ja teemme Suomesta houkuttelevan toimintaympäristön sekä kestävän kehityksen suurvallan. 

 

Kestävä kehitys

ja vastuullisuus

Kestävä kehitys on yksi Business Finlandin strategian kulmakivistä ja avainasemassa toimintamme kehittämisessä. Strategiakaudella 2021–2025 panostamme kestävän kehityksen lisäksi talouden kasvuun ja kilpailukykyyn.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme parantamaan ekologista, sosiaalista ja taloudellista vastuutaan lisäämällä tietoisuutta ja kannustamalla kiinnittämään huomiota kestävään kehitykseen.

Autamme suomalaisia yrityksiä tunnistamaan kestävään kehitykseen ja vihreään siirtymään liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia ympäri maailmaa ja tuemme kestävien ratkaisujen ja käytänteiden kehittämisessä.

Business Finland edistää kestävyyttä kahdella tavalla: haluamme varmistaa omien ja asiakkaidemme toimintojen ekologisen, taloudellisen ja sosiaalisen vastuullisuuden ja lieventää toiminnan negatiivisia vaikutuksia.