Siirry sisältöön

Vauhditamme kansainvälisiä menestystarinoita

Vuosittain sadat yritykset ja tutkimusryhmät asioivat Business Finlandin kanssa ja saavat meiltä rahoitusta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa.

Rahoitusta kasvuun

Avoin tietoaineisto Business Finlandin rahoituksesta

Uusimmat rahoitustiedot löydät alla olevista linkeistä. Voit hakea esimerkiksi organisaation nimellä tai määritellä haluamasi vuodet, organisaatiolajit, organisaatioiden koot, toimialat tai maakunnat. Voit valita, haluatko tiedot html-, excel- vai pdf-muodossa. 

Asiakastason raportilla tiedot tulevat kunkin vuoden virallisista tiedoista. Projektitason raporteilla tiedot voivat muuttua, kun projekteihin on tehty päätöstilanteen jälkeen erilaisia muutoksia. Tästä syystä rahoituksen luvut näistä kahdesta eri lähteestä eivät aina ole samat.

Rahoituspäätöstä tehdessään Business Finland sitoutuu rahoittamaan projektia myöntämällään summalla. Business Finland maksaa myöntämänsä rahoituksen projektin etenemisen mukaan.

RRF-rahoitus

Business Finland myöntää Euroopan unionin elpymisvälineeseen (Recovery and Resilience Facility) kuuluvaa rahoitusta. 

Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa

Alta löytyvässä sovelluksessa voit hakea tietoa Business Finlandin rahoituksesta, jota yritykset ovat saaneet liiketoiminnan kehittämiseen häiriötilanteessa. Tiedot on esitetty organisaatiotasolla ja sisältävät sekä esiselvitykset että kehitysrahoituksen. Tiedot perustuvat julkistusajankohdan tilanteeseen, joten esimerkiksi julkistusajan jälkeen tehdyt yritysjärjestelyt eivät näy tiedoissa.

Projektitiedot

Julkisen tutkimuksen ja Business Finlandin (entinen Tekes) ohjelmiin kuuluvien yritysprojektien tietoja voi myös seurata. Voit suodattaa tietoja esimerkiksi ohjelmittain tai organisaatiotyypeittäin ja saada tietoa siitä, mitä rahoitetuissa projekteissa tehdään.