Siirry sisältöön

Digitaalisista terveysratkaisuista uutta globaalia kasvua

Health 360 Finland -ohjelman tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä kehittämään ja kaupallistamaan kansainvälisesti kilpailukykyisiä ratkaisuja, joilla voidaan vastata terveyssektorin globaaleihin haasteisiin. 

Ohjelman kuvaus

Tehokkaampi terveydenhoito, terveyden edistäminen ja sairauksien ennaltaehkäisy vaativat uusia innovatiivisia ratkaisuja, joita suomalaiset yritykset voivat tarjota maailmanlaajuisesti. Ohjelma vauhdittaa uusien terveysdataa hyödyntävien digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoa tehostamaan terveydenhuoltoalaa ja lisäämään yritysten vientiä.

Ohjelma edistää uusien teknologioiden soveltamista terveysalalla sekä kotimaassa että potentiaalisimmilla vientimarkkinoilla. Se tukee suomalaisia organisaatioita luomaan uusia innovatiivisia tapoja tuottaa terveyttä. Se auttaa suomalaiset toimijat mukaan kansainvälisiin verkostoihin ja rakentaa suomalaisille yrityksille kohtaamismahdollisuuksia myös sijoittajien ja rahoittajatahojen kanssa.

Lisätietoja:

Mission Lead Eeva Salminen
eeva.salminen (at) businessfinland.fi
Puh. 050 5577 679

Ohjelman koordinaattori Jeni Särmäkari
jeni.sarmakari (at) businessfinland.fi
Puh. 050 5710 646

Ohjelma on osa Healthcare Reimagined 2035 -missiota.

Kohderyhmät

Ohjelma on tarkoitettu kaiken kokoisille suomalaisille yrityksille, niin suurille yrityksille kuin erityisesti PK- ja start-up-yrityksille.

Ohjelman pääasiakasryhmiä ovat terveysalan innovaatioita kehittävät yritykset, alalle ratkaisuja kehittävät ohjelmistoyritykset ja muut terveyssektorilta kasvua hakevat yritykset. Tärkeitä kohderyhmiä ovat myös deep tech, AI- ja suurteholaskentaa hyödyntävät alan yritykset.

Tutkimuspuolelta kohderyhmiä ovat tutkimusorganisaatiot, ammattikorkeakoulut, yliopistot sekä ulkomaiset huippututkijat.

Ohjelman palvelut

  • Liiketoiminta: t&k-rahoitus suomalaisille yrityksille liiketoiminnan kehittämiseen
  • Kansainvälistymispalvelut suomalaisille yrityksille, erityisesti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan liittyvät aktiviteetit ja yhteistyö
  • Tutkimus: rahoitus suomalaisille tutkimusorganisaatioille
  • Invest in Finland -palvelut ulkomaisille yrityksille
  • Health Tuesday (an English-language series of monthly events targeted at people interested in the global health & wellbeing sector)

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Tilaa hyvinvointi ja terveys -uutiskirje

(kirje on englanninkielinen)