Siirry sisältöön

Business Finland antaa vauhtia kansainväliseen laajentumiseen

​Paikallisen liiketoiminnan tuntemuksemme yhdistettynä toimialaosaamiseen, palvelutarjontaan ja kontaktiverkostoon tekevät meistä maailmanluokan kumppanin. Mahdollistamme yrityksesi kasvun maailmalle sekä pääsyn ohituskaistalle. Globaalissa verkostossamme työskentelee 162 asiantuntijaa Suomen ulkopuolella.

Missä tarvitset apua?

Kansainvälinen kasvu

Löydä tehokkain reitti maailmalle ja kasvuun – tai uudistu markkinalla jo ollessasi siellä. Autamme kirkastamaan vientisuunnitelmat ja markkinavalinnat. Paikalliset asiantuntijamme auttavat onnistuneessa markkinan haltuunotossa.
Lue lisää

Kontaktit ja verkostot

Se voi olla juuri näin helppoa – joskus et tarvitse kuin yhden kontaktin, joka auttaa avaamaan uuden markkinan. Esittelemme yrityksellesi tarpeelliset kontaktit paikallisten asiantuntijoidemme verkostoista. Järjestämämme korkean tason delegaatiot ja yritysvierailut auttavat avaamaan oikeat ovet yrityksesi kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamiseen. ​
Lue lisää

Liiketoimintakulttuuri

Sukella suoraan kohdemaan bisneksen syvään päähän. Asiantuntijamme auttavat sinua ymmärtämään, miten toimia paikallisen liiketoimintakulttuurin mukaisesti. Saat halutessasi nopean yleiskuvan ja paikalliset asiantuntijamme auttavat yritystänne syventymään markkinoilla toimimisen yksityiskohtiin.
Lue lisää

Markkinatieto

Vältä kansainvälistymisen karikot markkinatiedon avulla. Autamme kokoamaan tarpeitasi vastaavaa markkinatietoa päätöstesi tueksi. Paikalliset asiantuntijamme auttavat löytämään oikeat tietolähteet ja voimme tarjota rahoitusta, jolla toteutat yrityksellesi räätälöidyn markkina-analyysin.
Lue lisää

Kansainvälistymisen rahoitus

Rahoituksemme madaltaa yrityksesi riskiä, jolloin voit tehdä päätöksiä nopeammin ja tarttua tilaisuuksiin silloin, kun kasvu ei odota. Tarjoamme rahoitusta kansainvälistymisen suunnitteluun ja toimenpiteisiin markkinoilla. Rahoituksemme auttaa myös yritysryhmiä tarttumaan kiinnostaviin markkinamahdollisuuksiin.
Lue lisää