Siirry sisältöön

Innovaatio- ja kasvututkimuksella haetaan ratkaisuja Suomen talouden haasteisiin

Innovaatio- ja kasvututkimusrahoitus sopii tutkimusorganisaatioille, jotka tutkivat maailmanlaajuisten haasteiden vaikutuksia Suomen elinkeinoelämään ja yhteiskuntaan.

Innovaatio- ja kasvututkimus

Innovaatio- ja kasvututkimus on Business Finlandin tutkimushaku, jossa tavoitteena on löytää ratkaisuja Suomen talouden ja yhteiskunnan globaaleihin haasteisiin. Haun tarkoituksena on lisätä politiikantekijöiden ja -kehittäjien vuoropuhelua tutkijoiden kanssa.

Haun kohderyhmänä ovat tutkimusorganisaatiot, jotka tutkivat kuinka globaalitason haasteet vaikuttavat Suomen elinkeinoelämään ja yhteiskuntaan. Tärkeää on, että tutkijat tekevät yhteistyötä elinkeino- ja innovaatiopolitiikan kehittäjien kanssa.

Innovaatio- ja kasvututkimuksen tutkimushaussa on vuosittain vaihtuvat teemat, joiden mukaan valitsemme rahoitettavat hankkeet. Vuoden 2024 haku on päättynyt ja seuraava haku pyritään avataan alkuvuodesta 2025.

Kuka rahoitusta voi hakea?
  • Tutkimusorganisaationne on tutkimus- tai tiedonlevittämisorganisaatio kuten korkeakoulu, AMK tai tutkimuslaitos
  • Tutkimusorganisaationne päätavoitteena on harjoittaa riippumattomasti tutkimusta tai levittää tällaisen toiminnan tuloksia laajasti yhteiskuntaan

Katso ohjeet rahoituksen hakemiseen