Siirry sisältöön

Juuri sinun yrityksellesi sopivat palvelut

My Business Finland -verkkopalvelu tarjoaa yrityksellesi parhaiten sopivat kasvun ja kansainvälistymisen palvelut yhdessä paikassa.

My Business Finland auttaa:

vauhdittamaan yritykseni innovaatio- ja tuotekehitystoimintaa

löytämään yritykseni tarpeisiin sopivat palvelut
Team Finland -verkostosta

vahvistamaan yritykseni kansainvälistymisen valmiuksia

 

My Business Finland on personoitu näkymäsi Business Finlandin ja Team Finland -verkoston palveluihin. My Business Finland ohjaa sinua eteenpäin kansainvälistymisen ja tuotekehityksen polulla sen perusteella, millaiset kansainvälistymisen valmiudet ja viennin tavoitteet yritykselläsi on. Näet juuri ne palvelut, jotka ovat ajankohtaisia yrityksesi kansainvälistymisvaiheelle.

Inspiroidu kasvutarinoista, kuuntele kansainvälistymistä käsitteleviä podcasteja tai selvitä mikä rahoituspalvelu voisi olla juuri nyt sopiva uuden kansainvälisen kilpailukyvyn luomisessa. My Business Finland sparraa yritystäsi matkalle kohti kansainvälisiä markkinoita Team Finlandin palvelupolkua pitkin.

Aloita My Business Finlandin käyttö luomalla BF-tunnus. Vastaa muutamaan kysymykseen yrityksesi nykytilasta ja tavoitteista. Vastaustesi perusteella näet yrityksellesi sopivat kasvu- ja kansainvälistymispalvelut ja suositukset  mitä tehdä seuraavaksi.

Aloita käyttö

Mikä on My Business Finland -tunnus?

BF-tunnus on Business Finlandin verkkopalveluiden yhteinen käyttäjätunnus. BF-tunnusta ollaan ottamassa käyttöön vaiheittain. Luomalla BF-tunnuksen käytät helpommin Business Finlandin eri palveluita.

Lue lisää