Siirry sisältöön

Töihin Business Finlandiin

Business Finland etsii huippuosaajia auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään nopeammin sekä kehittämään innovaatioista globaaleja menestystarinoita. Samalla luomme vetovoimaisia innovaatioympäristöjä, jotka houkuttelevat Suomeen kansainvälisiä yrityksiä, osaamista ja investointeja. Jos kaipaat maailmanluokan haasteita, tervetuloa todelliselle näköalapaikalle rakentamaan Suomen tulevaisuutta.

Seuraava menestystarina odottaa tekijäänsä. Oletko se sinä?

Tule mukaan huippuosaajien yhteisöön

Mitä odotamme sinulta

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Ongelmat ovat sinulle mahdollisuuksia, haasteet elämäsi suola. Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta.

Ja jos lisäksi tunnet palavaa halua rakentaa kansainvälisiä menestystarinoita ja Suomen tulevaisuutta, tervetuloa. 

Tämän lupaamme sinulle

HALUATKO EDETÄ URALLASI YLÖSPÄIN VAI MAAILMAN HUIPULLE?

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Asiakkainamme on toimijoita eri kokoisista yrityksistä monenlaisiin tutkimus- ja tuotekehitysyhteisöihin. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko.

 

ASIAKKAAMME AJATTELEVAT ISOSTI, SAMAA ODOTAMME ITSELTÄMME

Osaamisemme kirjo on valtava. Ammatillinen yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja, mutta aina on tilaa vielä yhdelle. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista yhteisöä tapaat työssäsi jatkuvasti kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Toiminta eri kokoisten ja eri vaiheessa olevien yritysten kanssa tekee meistä ainutlaatuisen huippuyhteisön.

 

JOS KAIPAAT HAASTEITA TULE RAKENTAMAAN SUOMEN TULEVAISUUTTA

Olemme Suomen asialla, mutta toimintakenttämme on koko maailma. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä entistäkin vetovoimaisempaa. Teemme työtämme pitkäjänteisesti ja teoillamme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuuden kannalta.

SINÄ TIEDÄT PARHAITEN, MITKÄ ASIAT OVAT SINULLE TÄRKEITÄ.

Olemme kiinnostuneita sinusta. Haluamme ymmärtää ja kuulla, mikä sinulle on työssä merkityksellistä. Sparraamme tiimiemme jäseniä auttaen löytämään uusia ratkaisuja ja opittavaa. Meillä sinulla on mahdollisuus hyödyntää koko ammatillinen potentiaalisi. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

Kulttuurikäsikirjamme

Sukella kulttuurikäsikirjaamme ja tutustu siihen, millaista on työskennellä maailman onnellisimmalle maalle!

Kulttuurikäsikirja

Kuinka tasa-arvo toteutuu meillä?

Tutustu Business Finlandin tuoreimpaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan!

Tutustu tasa-arvosuunnitelmaamme